Βόλτα στο Άλσος Συγγρού...














5 σχόλια:

kiki είπε...

Σουπερ Έλενα!

Unknown είπε...

Ονομαζομαι Λουλης…Την Κυριακη 30 Νοεμβριου,οι γονεις μου με πηγανε στο αλσος Συγγρου για μια ωραια Κυριακατικη Βολτα…..Με αφησαν για λιγο να τρεξω,και εγω ΧΑΘΗΚΑ…Προσπαθησα Ματαια να βρω τον δρομο για το σπιτι..Με συναντησαν Ανθρωποι στον δρομο και μου ελεγαν ποσο ομορφος ειμαι ,αλλα εφευγαν και ελεγαν κριμα το σκυλακι…Δεν τα καταφερνω να περασω την Κηφισιας για να βρω το σπιτι μου…Σας Παρακαλω Θερμα αν με δειτε να ειδοποιησετε την Μαμα και τον Μπαμπα μου γιατι με αγαπανε πολύ και θα εχουνε χασει τον κοσμο κατω από τα ποδια τους αυτή την στιγμη…Ειμαι σιγουρος ότι θα σας δοσουν αμοιβη και ότι άλλο ζητησετε!
Με εκτιμηση
Λουλης
[URL=http://img201.imagevenue.com/img.php?image=61788_DCFC0018_122_2lo.JPG][IMG]http://img201.imagevenue.com/loc2/th_61788_DCFC0018_122_2lo.JPG[/IMG][/URL]

ELENA είπε...

Vageli, polu tha ithela na se boithisw. epeidi omws den fainete i fwto sto link ama mporeis dwse mia perigrafi na exoume ton nou mas.

Roadartist είπε...

Δε σε πιστευω!!!
Τελεια!!!

Μπραβο σου ;) Καλο μηνα κιολας!

Unknown είπε...

Ελενα ευχαριστω πολλυ για το ενδιαφερον...Χαρη στην αφισοκοληση που εκανα,βρεθηκε το παλιομουτρο..τον ειχε βρει ενα ζευγαρι ηλικιωμενων εκει στην περιοχη..τελος καλο για τον λουλ.ακολουθει και το παλιομουτρο του.

copy paste το link γιατι δεν μου
το εβγαζε σαν thumbnail στη σελιδα!

http://img255.imagevenue.com/img.php?image=12048_DCFC0018_122_540lo.JPG